Dugand (palle-sal) av HERVIK saft, syltetøy og juice, SALVA sokkar og hue, sel vi for å skaffe nødvendige inntekt til vår organisasjon. Elles er alt arbeid gjort på dugnad av nokre få personar, og dei pengane som vert donert til Fokus på ME går uavkorta til biomedisinsk forsking på ME. 

 

Om de ønskjer støtte organisasjonen Fokus på ME og kjøpe dette send ein e-post på fokuspame@gmail.com eller ta kontakt på tlf 92807780 (Ester Anny), send gjerne sms.

 

Hugs oppgje adresse om det skal sendast. Porto kjem i tillegg, etter posten sine takster. Norgespakken kostar kr 150. Om ein ønskjer å bestille både desse varene til inntekt for nødvendige utgifter til organisasjonen, og kombinert med det som ligg på fana butikk, så sender vi alt samla i ein pakke. 

Vi legg inn informasjon om Kaffe frå Mikel´s Kaffeverksted og 3 ulike eske med sjokoladetrøfler,  Lakrissjokolade, krydder frå Gourmetfabrikken. Inntekt av kaffedugnad og trøfler, lakris, krydder går til ME-konferanse Stryn. ME-konferanse Stryn er registrert i Brønnøysund.

Kontonummer er 3705 42 65760, Vippsnummer: 608998

 

De kan bestille samla det de ønskjer og sende enten på e-post fokuspame@gmail.com eller telefon 92807780 til Ester Anny Skrede.

Fokus på ME og ME-konferanse Stryn er forskjellige organisasjonar så vi har ulike konto- og vippsnummer. 

Cellofanposar

Vi har 11 cellofanposar (i midten av oktober 2021), med te i lausvekt og karamellar , frå nettbutikken Smak og Behag i Bodø. Cellofanpose som inneheld følgande til kr 270: 

1 pk jule-te (Herlig blanding av indisk og kinesisk svart te. En te som varmer i de kalde vinternetter. Tilsatt nydelig arom som kanel, nellik, appelsin, fenikkel og krydderaroma.) 

1 pk "Grønn av misunnelse"- te (Nydelig teblanding av sencha, formosa oolong, kamilleblomst og solsikke. Smaksatt med jordbær og appelsin). 

1 pk fløytekaramellar. 

Adventkalenderen «Advent for alle»

Fokus på ME selge adventskalenderen beskrive under i år, til kr 100 (porto er inkl.i den prisen): 

Dette er ingen vanleg julekalender. 

«I stedet for en tradisjonell gave skjuler hver luke en god gjerning. Noen kroner fra deg til noen som trenger dem enda mer. Vi håper du – eller den du gir kalenderen til – får glede av å våkne opp, åpne opp og finne ut hvilken organisasjon som får litt ekstra støtte den dagen. Du slipper å velge ett formål. I stedet er du med å kjempe for helse, natur, utdanning og menneskerettigheter – og mot krig, sult og fattigdom. 

Så er det opp til kjøparen av julekalendaren til å legge pengar bak lukene med å vippse til et nummer som står bak på kalenderen. Beløpet er helt valgfritt.

https://adventforalle.no  

 

‘Fokus på ME’ har ikkje eiga luke i år, men på ein av adventsdagane feira ein «Giving Tuesday» - givargleda sin dag. Då kan kjøparane av kalenderen velje organisasjon som ein støtte ved å scanne QR-koden som skjuler seg bak luka i kalenderen.  Blant organisasjonar ein kan velje denne dagen er ‘Fokus på ME’. 

Salva sokkar og rekflekshue.

 

 • SKÅLA merionullsokkar. Eska inneheld 3 par sokkar. Størrelse dame 36-40, størrelse herre 41-46. Kr 250 per eske 
  «Skåla merino ullsokk er laget av ypperste kvalitet, frottert tå, hæl og såle for ekstra mykhet og varme. Elastisk vristparti tilpasset fotens passform og bevegelighet slik at sokken holder seg godt på foten. Y-hæl for bedre bevegelighet.»

 

 • KOLSÅS merionullsokkar. Esken inneholder 3 par sokker. Størrelse dame 36-40, størrelse herre 41-46. Kr 250 per eske
  «Salva sin gode, varme ullsokk, KOLSÅS, kjennetegner noen viktige elementer. Sokken er strikket med den beste merinoull fra Sør-Afrika. Sokkens komposisjon gjør den myk og god samtidig som den er slitesterk. Ribbstrukturen gir sokken et moderne og tidløs uttrykk».

 

 • Salva Bambussokkar,  Der er 5 par i kvar eske. Størrelse dame 36-40, størrelse herre  41-45. kr 250 per eske
  «Våre nye Bamboo Classic-sokker er mykere og mer slitesterke. Sokkene har nylon i tå og hæl for ekstra styrke. Passformen er eksepsjonelt god, og dette kan fort bli din nye favorittsokk. Svarte sokker passer til alle anledninger».

 

 • «Salva Reflekshue Nordlys 1PK,  Unisex passform i både voksen og barnestørrelse, kr 250  
  «Luen Nordlys er strikket med merinoull og reflextråder som gjør deg trygg og varm. Med reflekstråder i luen er du ekstra synlig i vintermørket. Merinoullen er av ypperste kvalitet som gjør at du holder varmen selv på de kaldeste dagene».

Hervik saft, syltetøy og juice:

 

 • Ein pakke med 4 flaske appelsinjuice og 2 flaske eplejuice kr 270

 • Ein pakke med 3 flaske saft kr 170
  inneheld: 0,5 l Solbærsaft, 0,5 l Rips &; Bringebærsaft, 0,5 l Villblåbærsaft

 • Gåvepakke med 4 flaske saft og 5 glas syltetøy/gelé kr 400
  inneheld: 0,5 l Solbærsaft, 0,5 l Ripssaft, 0,5 l Bringebærsaft, 0,5 l Rips &
  Bringebærsaft, 320 g Jordbærsyltetøy naturlig lett, 325 g
  Bringebærsyltetøy, 325 g Aprikossyltetøy, 320 g Villblåbærsyltetøy
  naturlig lett, 330 g Ripsgelé

 • Gåvepakke med 2 flaske saft og 4 glas syltetøy/gelé kr 260
  inneheld: 0,5 l Rips & Solbærsaft, 0,5 l Rips &; Bringebærsaft, 320 g
  Jordbærsyltetøy naturleg lett, 325 g Bringebærsyltetøy, 320 g Villblåbæ​r-
  syltetøy naturleg lett, 320 g Kiwi og Eplesyltetøy naturlig lett.

 • Ein pakke med 3 glas lettsyltetøy uten kunstig søtning kr 120
  Inneheld: 320 g Jordbærsyltetøy naturleg lett, 320 g Rips- og
  Bringebærsyltetøy naturleg lett, 320 g Villblåbæ​rsyltetøy natturleglett.

 

«Hervik saft, syltetøy og juice inneholder mye bær og ingen
konserveringsmidler. Da får du mye av de gode og naturlige råvarene, nøye
utvalgt av oss. Noe som forklarer at våre produkter smaker Naturlig Godt».

Syltetøy og gelé: Vårt mål har hele tiden vært å ta vare på den naturlige smaken i bær og frukt så langt det lar seg gjøre. Vi har derfor utviklet og patentert vår egen metode for å holde på den naturlige friskheten. Vi bruker rikelig med førsteklasses frukt og bær, gir dem en kort og skånsom oppvarming før de varmfylles på glass. Så vendes glassene og kjøles
hurtig ned. Slik unngår vi helt å bruke konserveringsmidler.

Bærsafter: Våre bærsafter produseres like skånsomt, og med like storkrav til kvalitet og naturlighet. Vi presser bærene selv, varmfyller saften på flasker, før den raskt kjøles ned igjen. Slik bevares smaken så naturlig som mulig. Uten bruk av konserveringsmidler.

Mikel´s Kaffebrenneri har LIDENSKAP FOR GOD KAFFE: «All min kaffe er nøye utvalgt, og skal ha såvell en bærekraftig bakgrunn, som at den skal være av høy kvalitet. Rettferdig kaffe smaker bedre!Fra gård til kopp, en rettferdig handel sikrer kaffebøndenes fremtid, og dermed også vår egen råvare!»

3 ulike eske med sjokoladetrøfler, Lakrissjokolade, krydder frå Gourmetfabrikken: 

 • Eske med 3 stk sjokoladetrøflar ( Trøflar med havsalt, Trøflar med chili, Trøflar naturell) kr 200

 • Eske med 3 boksar lakrissjokolade (Gullklumpen, Sølvklumen, Bronseklumpen) kr 200 

 • Eske med 4 boksar krydder (Fiskeblanding, Potetblanding, Pizzablanding, Biffblanding) kr 200

 

Brasil El Dorado, 250 gram til kr 125. Vi har pakka 4 poser saman til kr 500, men selge dei også enkeltvis. Velg mellom filtermalt eller heile kaffibønner.

 

Om kaffeen Brasil El Dorado: «Gården har 27 heltidsansatte, og eierne investerer kontinuerlig i opplæring for sine arbeidere. Fazenda El Dorados kaffe tilberedes på en miljøvennlig måte. Avlingshåndtering og innhøsting gjøres for hånd ved hjelp av maskiner. De viktigste variantene som dyrkes på gården er: Rød og gul Catuai, Acaiá, Mundo Novo og Catucai. Etter å ha høstet kirsebærene, blir kaffen ført til uteplassene, hvor de blir spredt for å tørke under solen. Når de når 11% fuktighet, føres bønnene til trehviler der de hviler i minst 30 dager. Hele prosessen, fra høsting til første trinn i prosessen, inkludert tørking og maling og klassifisering etter skjermstørrelse og tetthet, gjøres på selve gården».