Dugand (palle-sal) av HERVIK saft, syltetøy og juice, SALVA sokkar og hue, sel vi for å skaffe nødvendige inntekt til vår organisasjon. Elles er alt arbeid gjort på dugnad av nokre få personar, og dei pengane som vert donert til Fokus på ME går uavkorta til biomedisinsk forsking på ME. 

 

Om de ønskjer støtte organisasjonen Fokus på ME og kjøpe dette send ein e-post på fokuspame@gmail.com eller ta kontakt på tlf 92807780 (Ester Anny), send gjerne sms.

 

Hugs oppgje adresse om det skal sendast. Porto kjem i tillegg, etter posten sine takster. Norgespakken kostar kr 150. Om ein ønskjer å bestille både desse varene til inntekt for nødvendige utgifter til organisasjonen, og kombinert med det som ligg på fana butikk, så sender vi alt samla i ein pakke. 

Salva sokkar og rekflekshue.

 

 • SKÅLA merionullsokkar. Eska inneheld 3 par sokkar. Størrelse dame 36-40, størrelse herre 41-46. Kr 250 per eske 
  «Skåla merino ullsokk er laget av ypperste kvalitet, frottert tå, hæl og såle for ekstra mykhet og varme. Elastisk vristparti tilpasset fotens passform og bevegelighet slik at sokken holder seg godt på foten. Y-hæl for bedre bevegelighet.»

 

 • KOLSÅS merionullsokkar. Esken inneholder 3 par sokker. Størrelse dame 36-40, størrelse herre 41-46. Kr 250 per eske
  «Salva sin gode, varme ullsokk, KOLSÅS, kjennetegner noen viktige elementer. Sokken er strikket med den beste merinoull fra Sør-Afrika. Sokkens komposisjon gjør den myk og god samtidig som den er slitesterk. Ribbstrukturen gir sokken et moderne og tidløs uttrykk».

 

 • Salva Bambussokkar,  Der er 5 par i kvar eske. Størrelse dame 36-40, størrelse herre  41-45. kr 250 per eske
  «Våre nye Bamboo Classic-sokker er mykere og mer slitesterke. Sokkene har nylon i tå og hæl for ekstra styrke. Passformen er eksepsjonelt god, og dette kan fort bli din nye favorittsokk. Svarte sokker passer til alle anledninger».

 

 • «Salva Reflekshue Nordlys 1PK,  Unisex passform i både voksen og barnestørrelse, kr 250  
  «Luen Nordlys er strikket med merinoull og reflextråder som gjør deg trygg og varm. Med reflekstråder i luen er du ekstra synlig i vintermørket. Merinoullen er av ypperste kvalitet som gjør at du holder varmen selv på de kaldeste dagene».